Въпреки, че качих много маса вече имам нужда да добия релеф. Бихте ли ми помогнали?

 

Пробвайте диета със съотношение на веществата 40-20-40, съответно белтъчини, въглехидрати, мазнини.Тренировката ви трябва да бъде по-продължителна, с повече серии и повторения.Вземете добър протеинов източник след тренировка и поглъщайте достатъчно белтъчини през целия ден за да предотвратите загубата на мускулна маса.

 

Аз съм 23-годишно момиче (167/64) и бих искала да попитам за подходяща програма. Храня се предимно с плодове, зеленчуци и месо, но се опасявам, че една протеинова диета ще ми донесе повече мазнини. Това така ли е?

 

Протеиновата диета няма да ви докара мазнини! Единствено многото въглехидрати и мазнини могат доведат до ненужна маса.Това, което може да направит,е е да вземате толкова по-малко въглехидрати, повече белтъчини и умерено количество мазнини. Ако проблемните ви области са ханша, бедрата и корема, правете по 1-2 упражнения за всяка част с много и бавни повторения, които да изморят мускулите ви достатъчно.Много ефективни са задните екстензии и видовете коремни преси.Бягането или велоергометърът са задължителни.Правете тази кардио-дейност около 20-30 минути на тренировка.Релефът не е лесно постижение и изисква да тренирате всеки ден и да се храните много стриктно.Единствената добавка, която може да взимате, е чаша кафе до 14.00 часа всеки ден.

Аз съм момиче. Какво трябва да ям за да не пълнея?

 

За поддържане на теглото умножете своята тежест по 20 и ще получите максималното количество калории, което би трябвало да консумирате. Най-добрият начин да разберете какво да консумирате е да си вземете таблица със съдържанието на храните (най-често ги има в готварските книги) и да си изградите хранителен план според калорийния прием. Най-добрите храни са плодовете, зеленчуците, млечните произведения, нетлъстите меса и нерафинираните продукти. Избягвайте сладкото и храните, богати на въглехидрати (тестените изделия).

 

Copyright © 1999 - 2016 filibe.com