КИТАЙСКИ ХОРОСКОП

 

1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023

 

КОТКА (спокоен човек)

Родените в годината на котката са щастливци. Те са скромни, сдържани, добродетелни. Говорят добре и умеят да ценят себе си. Сред многото достойнства имат и недостатък – те са повърхностни. Обожават светските събирания, понякога сплетничат, но го правят тънко, внимателно и тактично. Те обичат да приемат гости, държат се светски, някои биха ги нарекли сноби. Педантични са и суетни. Те са консервативни, ненавиждат всичко което може да предизвика усложнения в живота им. Най-много от всички знаци се стремят към комфорт и безопасност. Не предприемат нищо преди да са претеглили всички “за” и “против”. Заради тази им  внимателност хората им се възхищават и доверяват. Във финансово отношение винаги са щастливи. Ловки в бизнеса, добри спекуланти и сключват винаги изгодни договори. Имат успех в търговията, правото или в дипломатическата кариера.

Родените в годината на котката обикновено не излизат лесно от релси. Те са спокойни и невъзмутими. В тях има повече сантименталност отколкото истинска чувствителност. Малката им лична неприятност ги разстройва повече от големите беди на другите. Могат да заплачат по незначителен повод, но бързо им минава. Меланхолията на жените родени в годината на котката е нарицателна. Умеят да блестят във всички дейности в които се изисква добър вкус, гостоприемство и представителност. Те са едновременно светски и скромни.

Родените в годината на котката са услужливи към тези които обичат. Даже кантарът леко се накланя в полза на приятелите за сметка на семейството.

Добра партия за хората родени в годината на котка са тези родени под знака на козата. Подходящи са също и родените в годината на кучето и свинята. Трябва да се избягва знака на плъха.

Copyright © 2000 - 2009 Nextel