КИТАЙСКИ ХОРОСКОП

 

1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

 

КУЧЕ (справедливост)

Родените в годината на кучето са вечно неспокойни, винаги са на стража и никога не си почиват. Рядко проявяват чувствата си. Те са упрями до крайност и знаят какво искат. Често са циници. Критикуват с повод и без повод и са песимисти, които нищо не очакват от живота.

Родените в годината на кучето действат смело против всяка несправедливост. Те са скептици, имат критически ум, чувство за хумор. По отношение на чувствата изглеждат хладни, но това впечатление е заблуждаващо. Въпреки тези недостатъци те притежават и ред благородни черти като лоялност, вярност, честност, развито чувство за дълг. На тях може да се разчита, отлично пазят тайни и са много скромни. Не обичат да се изповядват, но не обичат и другите да им се изповядват. Изразяват се просто, понякога трудно изказват мислите си. За сметка на това са добри слушатели. Предаността им стига до самоотрицание. Правят всичко възможно за приятелите си. Дори и най-малката несправедливост предизвиква у тях чувство на нетърпимост и не се успокояват докато не оправят положението. В същността си са философи и моралисти, които не се интересуват много от парите. Те са великодушни и безкористни. При тях водещо е интелектуалното начало, липсата на материален комфорт не ги дразни.

Родените в годината на кучето са добри ръководители, свещеници, обществени деятели, възпитатели. В любовта се проявяват като идеалисти, те са честни и разумни. Съчетават се идеално с родени в годината на коня, тигъра и котката. Не е удачна комбинация с дракон и коза.

И в трите си фази животът на родените в  годината на кучето минава неспокойно. Трудно юношество, в зряла възраст абсолютни скептици и старост изпълнена със съжаление за несвършени неща.

Copyright © 2000 - 2009 Nextel