КИТАЙСКИ ХОРОСКОП

 

1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

 

КОН (честен човек)

Родените в годината на Коня са представителни и умеят добре да се обличат. Обичат зрелища, театър, концерти, събрания, спортни състезания и всичко свързано с много хора на едно място. Умеят да правят комплименти, те са весели, грижливи, симпатични и се радват на популярност.

Родените в годината на коня преуспяват в политиката  от което изпитват дълбоко удовлетворение. Способни са не само на умствен, но и на физически труд. Повече ловки отколкото интелигентни, в действителност те не са уверени в себе си, което не им пречи да демонстрират високо самочувствие.

Родените в годината на коня имат гореща кръв, лесно се поддават на гнева си, който често е необуздан. Те са егоисти, ще стъпчат всеки който им се изпречи на пътя и го правят без всякакво угризение на съвестта. Егоцентрични са и ги интересуват само собствените им проблеми. Независими по природа те не се вслушват в ничии съвети и постъпват както им хрумне на момента. Когато създават семейство, те стават негов център. Те са индивидуалисти, ловки и добри финансисти. Могат да вършат всякаква работа, стига около тях да има кой да ги хвали и да им се възхищава.

В отношенията си с противоположния пол родените в годината на коня често проявяват слабост. Те могат заради любов да зарежат всичко и всекиго. Страстта на влюбените е толкова силна, че всички останали за тях стават безразлични. Поради тези причини, те често търпят неуспехи в живота си. Ако успеят да подтиснат тези си слабости те ще имат щастлив живот. Добър партньор на родените в годината на коня са тези родени под знака на козата. Добри комбинации стават и с тигър и куче. Знакът който трябва на всяка цена да избягват е плъх, особено ако мъжът е плъх, а жената е огнен кон, тогава драмите са неизбежни.

В първата и втората фаза от живота си конете са неспокойни. В младостта си те зарязват семейството си и това не минава без неприятности. Тук трябва да се спомене и за годината на огнения кон, която се редува в период от 60 години. Такава година е неблагоприятна за всички родени в годината на коня – тях ги заплашват нещастия, болести, катастрофи.

Copyright © 2000 - 2009 Nextel