КИТАЙСКИ ХОРОСКОП

 

1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

 

Плъх (агресивност)

Плъхът е роден под знака на чара и агресивността. На пръв поглед ще Ви се стори спокоен, уравновесен и весел. Но не се хващайте. Всичко това крие една постоянна възбуда. Достатъчно е малко да пообщувате с роден в годината на плъха и да откриете нервността и безпокойството характерни за един холерик.

Плъхът е създател на неразбории, понякога даже се държи като маниак и е цар на скандалите. Обича да се събира с приятели и охотно сплетничи. Обикновено злослови за другите и затова има повече познати, отколкото истински приятели. Не се доверява никому, сдържан. Родените в годината на плъха се стремят от всичко и от всекиго да извлекат лична полза. Не се ограничават в желанията си, но в същото време постоянно се тревожат за бъдещето си.

Жената Плъх може да бъде видяна на разпродажби, където купува каквото и да е стига да е на сметка. Тя е надарена с развито въображение и е превъзходен критик. Дава полезни съвети. Може да устрои живота си и да преуспее, стига да подтисне вечното си недоволство.

Всеки роден в годината на плъха предпочита да печели повече от хитростта си отколкото от труда си. Областите в които с успех се реализира са бизнеса, политиката или киното. Определено предпочита умствения пред физическия труд. Тези хора са способни да спестят пари и веднага след това да ги похарчат. Те са често сантиментални и способни на великодушие към обекта на любовта си. За тях ще бъде добър избор ако свържат съдбата си с някой роден в годината на дракона. Най-лошото съчетание е мъж плъх да се ожени за жена огнен кон (1906, 1966 г.)(спокойно, годината на огнения кон е веднъж на 60г.)

Copyright © 2000 - 2004 Nextel