КИТАЙСКИ ХОРОСКОП

 

1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

 

ЗМИЯ (мъдрост)

Ако змията има лоша репутация в християнския свят, то в страните на Азия тя е почитана за мъдростта, прозорливостта си и волята си. Родените в годината на змията са склонни към дълбоки размишления, те са мъдри, образовани, имат страхотна интуиция. Мъжът змия е сантиментален и приятен, с чувство за хумор. Обикновено каквото започнат със сигурност, го довършват до край. Мразят провалите и макар и спокойни по натура вземат бързо решения. Жената змия е красива и често успехът в живота й се дължи именно на красотата. Родените в годината на змията се обличат изискано. У жените се открива даже мания към изискани аксесоари.

Родените в годината на змията не обичат да дават пари на заем. Склонни са към преувеличения. Когато правят на някого услуга толкова се привързват към него, че впоследствие могат да го задушат. Преди да се обърнете за помощ към някой от тях размислете, защото после може да съжалявате.

По отношение на парите, родените в годината на змията не трябва да се притесняват. Те винаги знаят или чувстват как да спечелят повече пари. Те не са мързеливи и могат да вършат всякаква работа. Мъжете  змия са нетърпими и ревниви към партньорите си. И мъжете и жените винаги се стремят към извънбрачни връзки , които в повечето случаи им усложняват живота.

Добра комбинация са партньори родени в годината на змията и бика. Комбинацията с тигър е пагубна и за двата знака.

В първата фаза на живота си змията е относително спокойна. В последната фаза се проявява сантименталния и страстен характер и вкусът към приключения.

Copyright © 2000 - 2009 Nextel