Начин на живот & стил

 

Сбогом на оскубаните вежди

Звездите полудяха по плътните вежди

В България дори момичетата следват модата, наложена от чалгаджийките и си скубят веждите до дъно. В Европа и Щатите това вече не е модно и доста жени, вдъхновени от модела Кара Делвин и секс символа от 80-те актрисата Брук Шийлдс даже ползват нов супер специален серум за да уплътнят веждите си.

Новият продукт наречен RapidBrow е отбелязал близо 30 на сто ръст в продажбите само за последните няколко седмици.

Серумът, който струва 37 паунда във Великобритания увеличава гъстотата на веждите със 108 процента за два месеца при употреба два пъти на ден. За него се твърди, че прави веждите по-гъсти благодарение на субстанцията Хексатеин 2 – смес от пептиди, биотин, пантенол, кератин, екстракт от ябълкови семки и екстракт от бадем. Създателите на серума признават, че това е само козметичен продукт и той не стимулира растежа на самите косми.

Гримьорката на редица знаменитости Ели Тобин е много доволна от връщането на мода на плътните натурални вежди. „Определено виждам, че жените си оставят истинските вежди и не ги скубят и така имат натурален вид. Плътните натурални вежди са прекрасни защото дават на лицето младежки вид.“

Дизайнери като антонио Берарди и Каролина Ерера наскоро направиха ревюта в които всичките им модели бяха с натурални плътни и гъсти вежди. Така изглеждат знаменитости като актрисите Натали Портман и Кийра Найтли и съпругата на принц Уилиъм - херцогинята на Кеймбридж Катрин Мидълтън.

Нашумялата напоследък манекенка Кара Делвин

Актрисата Натали Портман

Copyright © 2013 Nextel