ФИРМЕН УКАЗАТЕЛ ПО БРАНШОВЕ

                 Х А Р Т И Я   И   Ф О Л И О

МБM-98 ООД

мобилна версия

ЗА КОНТАКТИ

 

Пловдив, 
бул. "Санкт Петербург" № 59 /в сградата на Информационно обслужване/


тел./факс: 032/ 625-062;
тел.: 032/ 267-925

 e-mail: [email protected]
 
www.filibe.com/mbm98

 

ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ

 

Фирма "МБМ-98" ООД - Пловдив е специализирана в производство и търговия с всички видове хартии - принтерна, телексна, копирна и факс хартия, касови ролки, печатни формуляри на безконечна хартия и други хартиени продукти. Фирмата е директен вносител на висококачествена химизирана хартия REACTO от фирма KOEHLER - ГЕРМАНИЯ и оторизиран дилър на XEROX за копирни хартии, машини и консумативи с марка XEROX.
Фирмата е директен вносител на хартии DOUBLE A и Quality Green - A5, A4 и А3 формат, в различни опаковки - 100 л. 250 л. и 500 л. и е единствен представител на марката Uniball Mitsubishi Pencil за България . Предлага широка гама канцеларски и офис консумативи. Осигурява и комплексна доставка на консумативи за матрични, мастилено-струйни и лазерни принтери, канцеларски и други офис материали.
Доставките се извършват до склада на клиента с транспорт на фирмата. Всички хартиени продукти са с марка МБМ и са защитени от Патентно ведомство на Република България.

Непрекъснатите принтерни хартии се произвеждат в голямо разнообразие на размери, бели и цветни, многопластови, с печат, с допълнителна перфорация и др.

 

| Азбучен указател | home |
© Nextel