Хай Лайф

 

 

 

Блейк Лайвли дължи стройната си фигура на шоколада

Блейк Лайвли изглежда има всичко: съпруг от A-списъка на филмовата индустрия и холивудска кариера, изпълнена с познати заглавия. Често на кориците на списания и атракцията на известни козметични компании, надали някой би заподозрял нейната тайна - тя приписва невероятната си фигура на шоколада. Актрисата от "Клюкарката" никога не се лишава от нищо и смята, че склонността й към сладкиши, които консумира за закуска и снeк, й помага да остане стройна и уверена.

 

Попитана дали спазва строг режим, Блейк казва: „Не правя нищо! Имам късмет, че водя много активен начин на живот. Винаги тичам навсякъде... Така че не е нужно да наемам треньор или да внимавам какво ям. Не мога да започна деня си без чаша горещ шоколад или да не завърша деня с няколко блокчета черен шоколад... Това ме кара да се чувствам щастлива. Блейк, която е и лице на L'Oreal Paris, казва, че блестящият й тен се дължи на носенето на слънцезащитни продукти с висок фактор всеки ден.

 

Актрисата скоро предстои да направи режисьорския си дебют. Филмът ще се казва "Секунди" и представлява адаптация на романа Брайън Лий О'Мали със същото име.

 

Принцесата на шоколада

 

Copyright © 2022 Nextel