Къде се продава глутамин, как е обозначен на опаковката и каква му е цената?

 

Във всяка зала, магазин са специализирани храни или аптека има глутамин. Сам разбирате, че цената зависи от много фактори. На кутията трябва да пише Glutamine и задължително продуктът да съдържа лявата форма L-Glutamine. Цената зависи от качеството и производителя.

 

Кажете ми някакви хубави протеини и ако ги взимам колко ще кача?

 

Пробвайте с тези на Biotech, MLO или Optimum. Като качество те са едни от най-добрите, но никой не може да ви гарантира колко ще качите от тях.

 

Тренировката ми е гърди, бицепс; гръб,трицепс; рамо,крака -по две групи на тренировка. Как мога да приемам глюкоза като дневен режим и по колко?

 

Глюкозата е уместна само след тренировка, а не ежедневно. Вземайте между 75-100г 30 минути след натоварване. Разбира се, от глюкозаима смисъл, само ако я взимате с аминокиселини или друга подобна добавка.

 

Пия креатин и аминокиселини 2700мг. Колко ще кача?

 

За съжаление този въпрос иска много повече информация. Невъзможно е само според добавките да се определи колко ще качите. Има много по-важни фактори от тях- хранене, тренировка, почивка.

 

Може ли да употребявам едновременно Л-карнитин,и млечен протеин смесен с креатин.Ако може, как точно трябва да става приема?

 

Комбинацията зависи от продуктите, които възнамерявате да използвате. Млечният протеин може да се взима през целия ден, тъй като се разгражда бавно. Л-Карнитинът и Креатинът са добри на закуска и преди тренировка.

 

 

Добра ли е комбинацията Креатин,Супер Масс 2100 и Амино кисилини?Аз съм 180см и 65кг,добре ли са за маса?

 

Заменете аминкиселините със суроватъчен изолат и да добавите много Л-Глутамин през целия ден. За да спестите може само да заредите с креатин и след това да поддържате нивото му с 3г на ден.

Какво трябва да е процентното съдържание на белтъчини в един добър протеин?

По принцип данните са изписани на опаковката. Повечето варират от 70% до 95%. Ако имате намерение да си купувате български протеин и на него пише 100 % съдържание от дадено вещество, вземете портфейла си и бягайте възможно най-далеч!

Мога ли да взимам Creatin UltraPure na Scitec като се има предвид че съм интензивно спортуващ (плуване)?Треньорката ни дава още куп неща за възтановяване но искам и да се обърна към вас защото ми казаха че Creatin-a давал много сила а аз именно съм Спринтьор (плувам 50 и 100метра)...Но ме притеснява друго, че Creatin-a по принцип го дават в плуването до 75-ят метър поне така ми каза доктора на нац.отбор.

 

Креатинът в комбинация с декстроза ще ви даде взривна сила, но за кратко. Лошото е, че ще се адаптирате към добавката и скоро ефектът от нея ще изчезне, но въпреки това би трябвало да запазите постиженията си.

 

Супермас 2100 - действието му и как да натрупам маса, с този става ли?

 

Разберете, че добавката е много относителен фактор. Това дали ще качите маса зависи много повече от това как се храните и как тренирате. Ако имате по 500 излишни калории от протеин всеки ден то несъмнено ще успеете да качите маса и без суплементи. Това дали ще използвате “Супермас” не е гаранция за успех.

 

Тренирам от близо две години, досега не съм пил нищо, но виждам, че става бавно. За тези две години имам резултати, които се изразяват предимно в маса. Бихте ли ме посъветвали дали да продължа по същия начин или трябва да двземам някакви препарати?

 

Най-качествената маса идва от твърдата храна. Ако търсите ускорен резултат и щом до сега не сте взимал нищо, глутамин, креатин и суроватъчен протеин могат да помогнат.

 

Може ли да ми кажете по какъв начин мога да засиля метаболизма си, защото изпробвах много диети, вземах фет бърнър и л- карнитин и в крайна сметка нямаше никакъв резултат. Мисля , че в това се състои проблемът.

 

В по-голямата си част метабоизмът е генетично предопределен и зависи от вашата структура. Има редица билки и вещества като така наречените “апетайзери”, които ви карат непрекъснато да ядете, но те няма да ускорят много метаболизма ви. Може да пробвате и с нещо сладко след всяко хранене за да се получи по-мощно отделяне на инсулин. Покачвайте количеството на твърдата храна постепенно и тялото ви само ще се адаптира към по-големите количества. Ако имате “лениви” черва тогава ползвайте ензими, които да разградят погълнатата храна.

 

 

 

Copyright © 1999 - 2009 Nextel Co