Тренирам 3 дни в седмицата като се стремя да обхвана всички мускулни групи. Искам да сваля корема и ханша, но не знам какви упражнения да правя и какви препарати да пия.

 

Бягане, въртене върху диск и усукваща преса ще ви донесат резултат. Просто ги правете по-често (специално за корема работете всеки път) и включете непременно аеробна дейност. Избягвайте сладко и мазни храни.

 

Бихте ли препоръчали някакъв препарат за орелефяване? Мисля, че Л-Карнитинът е добър избор. Бихте ли ми дали повече информация за него?

 

Пробвайте с L-Carnitine той ще повиши телесната температура и съответно горенето на мазнините. Ако търсите по-сериозен ефект можете да пробвате с блокери на мазнините. Можете и да включите добавки от рода на Всичко-в-Едно в тях има ефедрин, кофеин, билки, стимуланти за хормона на растежа, супресанти на апетита и т.н.

 

Релеф мога ли да направя от прием на аминокиселини?

 

Аминокиселините не горят мазнини те . Прието е да се използват по време на изчистване, защото са най-добрия източник на белтък и предпазват от мускулен разпад. В зависимост от целите ви количествата варират.

 

 

Когато искаш да сваляш трябва да промениш хранителния си режим, както и тренировъчната си програма. Ако съответно взимаш препарат, ускоряващ действието на разграждане на мазнини, дали след като свърши програмата за орелефяване ще трябва да продължиш със специална диета за да се поддържаш?

 

Естествено е когато човек не спазва никакви закономерности да стане жертва на качването на мазнини, но все пак има и хора, които не тренират от дълги години и изглеждат добре. Как става това? Тяхната мускулна маса е придобита с дълги години труд и не се разгражда лесно. Мазнините се поддържат в умерени граници чрез нормално хранене, което нито ви дава изобилие от вещества нито пък недостиг от тях. За да поддържате мазнините около полезната граница -10-14%, трябва да тренирате или да практикувате някакъв спорт с усилено горене на калории веднъж седмично. Хранителната ви програма просто трябва да покрива енергийните ви нужди (в калории те са равни на: вашето лично тегло, умножено по 30).

 

По колко грама Л-Карнитин да взимам дневно за да се изчистя?

 

Обикновената дозировка е между 2 и 4г един час преди тренировка в продължение на 2 седмици.

 

Какви хапчета трябва да взимам за да отслабна, при положение, че ходя на фитнес?

 

Започнете с някакви фет-бърнъри, които да съдържат Л-Карнитин. Ако искате по-бърз ефект можете да опитате с такива, които съдържат ефедрин и кофеин. Също така, ако проблемът ви е по-сериозен може и да употребявате и Ксеникал, който блокира мазнините и не им позволява да ги трупате подкожно.

 

Copyright 1999 - 2009 Nextel Co