Интересува ме дали може да се свалят килограми без да се тича. Имам забрана да се преуморявам.

Ако не можете да тичате, бихте могли да ходите или да карате колело. Не загърбвайте физическата активност! Диетата трябва да е много стриктна-нищо сладко, много вода, умерени мазнини. Може да ползвате и фат-бърнъри-те ще повишат температурата на тялото и ще ви помогнат да изгорите мазнините.Ако не държите на многото мускулна маса и нейното непрекъснато количество може и да направите свръх-стриктна диета: два дни не ядете, на третия правите захранка с питателни храни 2-3 пъти дневно.По възможност тренирайте всеки ден в много умерено за вас темпо, като постепенно увеличавате интензивността без никакво напрежение.Може да карате колело около 20 минути, след което коремни преси.Добре е обаче да тренирате и цялото тяло чрез системни тренировки.Ако само коремът ви е проблема- диетата и велоергометърът могат да ви донесат добри резултати.

Не искам да свалям талия, а просто големи и добре оформени коремни мускули. Как да направя “плочки”?

 

Правете ежедневно по 2 серии коремни преси от типа крънч с толкова повторения, че да не можете да правите повече в края на серията. Правете също толкова серии и с обратни коремни преси. Ако търсите големина добавете и преси на римско столче с тежести. Имайте предвид, че плочки трудно ще видите, ако сте с над 12% мазнини.

 

Правя програма за маса и то само с най-базовите упражнения. Целта ми е да направя релеф и да стегна корема – как да го постигна?

 

Програмата е перфектна. Ако търсите релеф, правете повече повторения с по-малка тежест. Корема просто трябва да го “съсипвате”. Всеки път крънчове и обратни преси докато не можете да се свиете – това е ключът. Правете по 2 серии от всяко упражнение за корема без да добавяте тежест. Най-важното е не да ви заболи кръстта, а корема!

 

Copyright © 1999 - 2016 filibe.com